Voor 14.00 besteld binnen 3 werkdagen in huis lees meer

Over ons

Mila is...

Mama Mila staat voor blijdschap, kracht en gulheid”

Waarom ‘Mama Mila’ als bedrijfsnaam? Mijn grootste voorbeeld, beste vriendin en een rots in de branding is mijn eigen moeder Mila. Ze staat altijd voor anderen klaar en weet mensen altijd weer te verrassen. Mama Mila staat voor mij daarom voor blijdschap, kracht en gulheid. Als dank voor al het mooie en het goede dat ik van mijn moeder heb gekregen en geleerd heb ik mijn webshop naar haar genoemd.


Vrouw met passie

Julia Knieja- van Wijk, 34 jaar, vrouw van een leuke vent Bas van Wijk en moeder van een nieuwsgierige zoon Alex van Wijk (geboren in 2015). Tot voor kort heb ik als Financial Controller bij een grote organisatie gewerkt, bijna 10 jaar. Sinds maart 2017 ben ik het gezicht achter de webshop Mama Mila!

Al enige tijd voelde ik dat mijn passie, welke ik heel wat jaren niet zo serieus heb genomen, steeds weer boven kwam en ik wist dat ik daar iets mee moest doen. Af en toe kreeg ik de mogelijkheid om die passie (creativiteit en geschenken) in te zetten als er in mijn vriendenkring of bij collega’s een kindje werd geboren. Ik was net zo gelukkig als de papa’s en mama’s. Niet alleen doordat ik mijn creativiteit heb kunnen inzetten maar ook door die enthousiaste reacties van de ouders.


Stoute schoenen

Dit had ik jaren geleden moeten doen!”

Vaak genoeg kreeg ik de vraag waarom ik hier niet mijn werk van maak. Begin 2017 heb ik toch de stoute schoenen aangetrokken. En net als velen achteraf zeggen: ‘Dit had ik jaren geleden moeten doen!’


Mama Mila

Inschrijvingsnummer Kamer van Koophandel: 66955726
Ons btw-nummer is: NL002265811B84