Voor 14.00 besteld binnen 3 werkdagen in huis lees meer

Retouraanvraag

Mama Mila wil graag tevreden klanten! Wij geven niet voor niets een 100% tevredenheidsgarantie. Dus als je onverhoopt toch niet tevreden bent over je bestelling, dan heb je veertien (14) dagen de tijd om je bestelling terug te sturen.

Herroepingsrecht
Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 4,50 (voor Nederland) of 10,00 (voor België) per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@mama-mila.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retourneren op eigen kosten (je ontvangt je geld terug).
Stuur je al je cadeaus retour en je ontvang het volledige aankoopbedrag (inclusief eventuele verzendkosten) retour. Als je een deel van je bestelling terugstuurt, wordt het cadeaubedrag van de geretourneerde cadeaus terugbetaald. Na ontvangst en controle van het cadeau(s), storten wij het bedrag binnen vijf (5) werkdagen terug.

Je kunt op de volgende manieren retourneren:
1) Stuur een email naar: info@mama-mila.nl en vermeld daarin:

  • Naam en IBAN nummer (voor terugstorten aankoopbedrag)
  • Ordernummer en datum van de bestelling
  • Welke producten er worden geretourneerd
  • Reden van retour sturen
2) Vul het onderstaande retour formulier in.

Let op: het is belangrijk dat het product in originele staat verkeert en in de originele verpakking retour wordt gestuurd, zodat wij dit product opnieuw kunnen verkopen.

Volg de volgende instructies op, nadat je ons per email of via het retour formulier hebt geïnformeerd over de retourzending:
  • Nadat je ons hebt geïnformeerd, kun je vervolgens het product in originele staat en in de originele verpakking naar ons terugsturen.
  • Vermeld het ordernummer duidelijk op het pakket.
  • Bewaar het eventuele verzendbewijs
  • Na ontvangst en de controle van het pakket, storten wij het betreffende bedrag retour binnen vijf (5) werkdagen.
Retouradres: Mama Mila Anna Bijnsring 48 7321 HH Apeldoorn

Jouw gegevens
Product informatie
Captcha